Professionele behandelingen en producten voor uw huisdier in Noordwijk

Heeft u inentingen voor uw hond nodig of denkt u dat uw kat last heeft van blaasgruis? Bij Dierenkliniek A. van Riel-Roozen in Noordwijk kunt u terecht voor vaccinaties, controles, operaties en producten, zodat uw huisdier weer snel op de been – eh poot – is.

Alle aandacht voor u en uw dier

We weten dat uw trouwe metgezel veel voor u betekent. Als er wat aan de hand is, wilt u dan ook precies weten hoe dit snel en goed verholpen kan worden. Daarom nemen we alle tijd voor de patiënten en de eigenaren. We geven u eerlijk advies, zodat we samen met u tot een zo goed mogelijke oplossing voor uw huisdier komen.

De kliniek in Noordwijk

Voor de beste zorg is onze kliniek uitgerust met moderne apparatuur. Onze praktijk is ingericht op de behandeling van meerdere patiënten tegelijk. Er zijn 2 behandelkamers, een operatiekamer, een opnameruimte en een aparte röntgenkamer. Wilt u een afspraak maken? Bel: 071 - 361 39 72.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Behandelingen

Een ziek dier? Soms is het lastig te achterhalen of uw hond, kat of knaagdier iets mankeert. Twijfelt u? Kijk de kat niet uit de boom, maar neem contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor alle standaard dierenartsbehandelingen zoals ontwormen en vaccineren. Ook voeren we diverse (periodieke) gezondheidscontroles uit, zodat we eventuele ziekten of problemen in een vroeg stadium aan kunnen pakken.

 

In onze kliniek in Noordwijk beschikken we over apparatuur waarmee onze dierenartsen bloedonderzoeken uitvoeren en digitale röntgenfoto’s maken. Op deze manier is een diagnose snel gesteld en kan er, indien nodig, direct met een behandeling worden gestart.

Operaties

Of het nu om een castratie gaat of een grotere ingreep: een operatie is altijd spannend. Uw huisdier is bij ons in vakkundige handen. Met moderne middelen houden we uw huisdier tijdens de operatie goed in de gaten. We maken bijvoorbeeld gebruik van gasnarcose en de patiënt wordt aangesloten op anesthesiebewakingsapparatuur. Dit verkleint de risico's tijdens een operatie.

Producten

Heeft uw hond vlooien, of wilt u uw kat ontwormen? U kunt bij ons terecht voor verschillende producten, waaronder:

  • Voer
  • Dieetvoer
  • Ontwormingsmiddelen
  • Vlooienbestrijdingsmiddelen

Deze producten worden geleverd door onze farmaceutische partners.

Dierenkliniek A. van Riel-Roozen

Oranje Nassaustraat 36
2202 TL Noordwijk

KVK: 56558430

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

A. van Riel-Roozen: de dierenkliniek voor gezelschapsdieren in de Bollenstreek.