ONZE BEHANDELINGEN EN PRODUCTEN

Inentingen voor uw hond nodig of denkt u dat uw kat last heeft van blaasgruis? Bij Dierenkliniek A. van Riel-Roozen in Noordwijk kunt u terecht voor vaccinaties, controles, operaties en producten, zodat uw huisdier weer snel op de been - eh poot - is.

dierenkliniek Sassenheim; vaccinatie kat; vaccinatie hond; dierenkliniek Noordwijkerhout;

Alle aandacht voor u en uw dier

We weten dat uw trouwe metgezel veel voor u betekent. Als er wat aan de hand is, wilt u dan ook precies weten hoe dit snel en goed verholpen kan worden. Daarom nemen we alle tijd voor de patiënten en de eigenaren. We geven u eerlijk advies, zodat we samen met u tot een zo goed mogelijke oplossing voor uw huisdier komen.

De kliniek in Noordwijk
Voor de beste zorg is onze kliniek uitgerust met moderne apparatuur. Onze praktijk is ingericht op de behandeling van meerdere patiënten tegelijk. Er zijn 2 behandelkamers, een operatiekamer, een opnameruimte en een aparte röntgenkamer. Wilt u een afspraak maken? Bel: 071 - 3613972.

Een afspraak maken

Dierenarts Noordwijk; dierenkliniek Noordwijk; kat ontwormen; hond ontwormen; betrouwbare dierenarts;

Behandelingen

Een ziek dier?
Soms is het lastig te achterhalen of uw hond, kat of knaagdier iets mankeert. Twijfelt u? Kijk de kat niet uit de boom, maar neem contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor alle standaard dierenartsbehandelingen zoals ontwormen en vaccineren. Ook voeren we diverse (periodieke) gezondheidscontroles uit, zodat we eventuele ziekten of problemen in een vroeg stadium aan kunnen pakken. In onze kliniek in Noordwijk beschikken we over apparatuur waarmee onze dierenartsen bloedonderzoeken uitvoeren en digitale röntgenfoto’s maken. Op deze manier is een diagnose snel gesteld en kan er, indien nodig, direct met een behandeling worden gestart. 

Operaties
Of het nu om een castratie gaat of een grotere ingreep: een operatie is altijd spannend. Uw huisdier is bij ons in vakkundige handen. Met moderne middelen houden we uw huisdier tijdens de operatie goed in de gaten. We maken bijvoorbeeld gebruik van gasnarcose en de patiënt wordt aangesloten op anesthesiebewakingsapparatuur. Dit verkleint de risico's tijdens een operatie.

dierenkliniek Sassenheim; vaccinatie kat; vaccinatie hond; dierenkliniek Noordwijkerhout;

Producten

Heeft uw hond vlooien, of wilt u uw kat ontwormen? U kunt bij ons terecht voor verschillende producten, waaronder:

  • voer
  • dieetvoer
  • ontwormingsmiddelen
  • vlooienbestrijdingsmiddelen

Deze producten worden geleverd door onze farmaceutische partners.

Wilt u meer informatie over onze behandelingen of producten? Neem dan contact op met de dierenartsen van de praktijk in Noordwijk.