De dierenartsen van de kliniek in Noordwijk

De beste zorg voor uw huisdier gaat samen met de aandacht en kennis van onze praktijk. Maar met wie krijgt u te maken als u over de drempel van de dierenkliniek in Noordwijk stapt? We stellen ons graag aan u voor.

Annemiek van Riel

‘Ik ben dierenarts geworden omdat ik dat altijd al wilde en het geluk had om ingeloot te worden voor de opleiding aan de universiteit van Utrecht. Met alle ervaring die ik nu heb zou ik het weer zo doen. Want dierenarts zijn is een uitdagend beroep, nog steeds, elke dag opnieuw!

 

Het leuke in de diergeneeskunde is dat je een groot scala aan behandelingen mag en kunt doen. Het varieert van een eenvoudige gezondheidscontrole tot het afnemen en onderzoeken van bloed, het maken van röntgenfoto's, tandenbehandelingen en het verrichten van operaties.

 

Je kunt een patiënt vaak behandelen over het hele traject. Dat is prettig. Niet alleen voor het dier, maar ook voor de eigenaar. Een vertrouwd gezicht zien die het geliefde huisdier bij naam kent en zijn geschiedenis kent, dat geeft veel baasjes een rustig en vertrouwd gevoel.

Mijn plezier zit in het contact met de dieren en de eigenaren. Ik neem de tijd voor onderzoek en overleg en probeer door interactie met de baas te komen tot een goede behandeling. Ik vind het leuk om in de spreekkamer te staan, maar ik vind het ook fijn om rustig in de operatiekamer aan het werk te zijn.

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen volg ik regelmatig cursussen. Ik heb een groot netwerk aan collega's voor overleg over probleemgevallen. Daar waar ik uw huisdier niet kan helpen, verwijs ik u door naar specialisten. Want ook ik wil het beste voor u en uw huisdier.' 

Karin van der Bent

‘Ik heb altijd al dierenarts willen worden. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde. Mijn motivatie is altijd geweest dat ik dieren wilde helpen, maar een tevreden eigenaar vind ik net zo belangrijk.' 

Dierenkliniek A. van Riel-Roozen

Oranje Nassaustraat 36
2202 TL Noordwijk

KVK: 56558430

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

A. van Riel-Roozen: de dierenkliniek voor gezelschapsdieren in de Bollenstreek.